Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2010, 15:29
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Dobra... troche świeżego mięcha...

Nie pisze ju o tej konferencji bo sie wszystkiego dowiecie z tv... bo troche ich było
Co do niespodzianek to chodziło o ten sportfive, ale nie wiem czemu nie powiedzieli... moze dlatego ze jutro nowy prezes jedzie do urzędu miasta rozmawiac...

Druga sprawa ( tylko mnie znowu nie potnijcie jak sie cos stanie) to sprawa Macedończyka podobno załatwiona, chciała go też Legia, ale z nią wygraliśmy.
Kwota transferowa ponoć 900tys euro i tak jak pisałem Zbymakowi ma być w tym tygodniu na badaniach...
Z tego co mówił Turzański i Basałaj to transferów do klubu nie będzie przed 30 czerwca...
albo inaczej... Informacji o nich nie będzie...
To nie ma sensu. Macedończyk ma przyjechać w tym tygodniu na badania a kontrakt podpisze w lipcu i przez to opuści dwa tygodnie treningów . Jeśli rzeczywiście Wisła dogadałaby się z kimś i ten piłkarz przeszedłby pomyślnie badania to co k.... stoi na przeszkodzie w podpisaniu kontraktu ,np. w tym tygodniu? Coś wydaje mi się że będzie tak jak zawsze , kiedyś Wilczek też mówił (jak jeszcze był prezesem) że wzmocnienia będą na bank ale dopiero od pierwszego dnia okienka, jak się kończyło wszyscy wiemy. Legia jakoś nie czeka do lipca i Onyszko też nie czekał , a może My z nim chcieliśmy podpisać kontrakt dopiero w lipcu? Jeśli tak działamy to nie zdziwię się jak ten Macedończyk za jakiś czas podpisze kontrakt z kimś innym kto po prostu przebija naszą ofertę i reszta piłkarzy którymi "rzekomo" się interesujemy również przed początkiem lipca znajdzie innych pracodawców!
Odpowiedz cytując