Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2010, 12:10
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
zdajesz sobie sprawę jaki portal zacytowałeś?
Zrobiłem to z premedytacją, gdyż rzecz uwidoczniona jest autentycznie niewiarygodna oraz nie wyjaśniona do dziś a sam filmik i zdjęcie, pochodzą z portalu Wirtualnej Polski i są autentyczne na 100 %, co powoduje kolizję myślową, identyczną , jak w przypadkach wszystkich innych spraw i rzeczy sądownie lub naukowo nie wyjaśnionych, niezależnie od sposobu i miejsca ich zaprezentowania.

Poza tym uwierz mi, że ja nie mam ciśnienia na niekończącą się młóckę propagandową i podchodzę do tego wszystkiego z pewnym dystansem oraz przesłaniem pokoju a nie wojny. Najzwyczajniej w świecie, przedstawiam swój punkt widzenia w sobie obrany sposób, czasami nawet adekwatny do zakrzywienia medialnego, jakby z premedytacją, pokazujący drugą stronę medalu dla przeciwwagi tej jednostronnej wyłącznie propagandy medialnej.

Wisła właśnie wychodzi na prostą organizacyjną prawdopodobnie i cieszmy się z tego oraz innych drobnych spraw codziennych, zostawiając do dnia wyborów, rozwydrzonych panów polityków oraz ich nadworne hieny ludzkie, starające się pożreć nasze umysły. Odpowiedzmy im w stosownym czasie swoim głosem wyborczym, na to, czy autentycznie jesteśmy bezmózgami przez nich sterowanymi, czy też ocenimy rzeczywistość, zgodnie z rzeczywistością i nie damy im się wciągać w ich permanentną pułapkę wojny domowej. Życzę wszystkim Wiślakom pokoju ducha i radości codziennej, zwłaszcza z Wisełki i wygonienie z naszych umysłów nadmiaru polityki, poprzez opcję - ignoruj politykę w nadmiarze, wszędzie gdzie się da, a zwłaszcza we wszelkich rodzajach mediów
Ostatnio edytowane przez kot : 07.06.2010 o godz. 12:40.
Nie ma rzeczy niemożliwych.