Cytat:
Nie ma wątpliwości, że Vojvodina zabraknie tego lata jedne z najlepszych i najbardziej doświadczonych graczy. Jednym z nich jest z pewnością Mario Đurovski. Novi Sad jest twórcą grą i zarówno mecze dla reprezentacji Macedonii, a na trybunach byli przedstawiciele Wisły. Polacy mają w sobie coś, aby zobaczyć, jak w zwycięstwo nad Đurovski Azerbejdżan (3-1) wszedł i strzelił EuroGoal pomocy, a następnie została zaksięgowana na minimalne zwycięstwo nad Rumunią.
- Jestem bardziej niż zadowolony z moich wyników w obu meczach. Nigdy nie marzyłem, że będę mieć tego rodzaju debiut Macedończyków. Rumuni, którzy grali najsilniejszym zespołem z Kivu, to całkowicie outplayed. mogę się już doczekać początku kwalifikujących się do Parlamentu Europejskiego, ponieważ Macedonia ma coś do udowodnienia - jak Đurovski w wywiadzie dla Sportu.
Polacy są zainteresowani swoje usługi ...
- Było kilka klubów i kontaktów, i wydaje się najbardziej konkretna. Dyrektor sportowy Wisły powiek obserwował obu meczach, a historia należy kontynuować przez kilka dni, gdy wrócę do Belgradu. Również, rozmawiałem z dziennikarzami z Polska, dał wywiady i zakłada się, że błędem byłoby, aby tam kontynuować swoją karierę - stwierdził Đurovski
|
Tutaj tak piąte przez dziesiąte z serbskich mediów -
I tu też:
http://www.mondo.rs/s171997/Fudbal/V..._za_Mrdju.html
Czytałem na forum Vojvodiny opinie, wynika z tego, że niezły grajek.