Problem z wynikami Korwina jest taki że on tymi swoimi teoryjkami łączy różnych młodych ludzi z różnymi często wykluczającymi się poglądami.
Korwin jest taką czystą odskocznią od tej brudnej polityki.Poza kilkoma procentami wyznawców , tak na prawdę i PO ze swoimi ludźmi i Pis - budzą ogólną niechęć.Reszta 'graczy' tez budzi niechęć więc jak przychodzi do ankiety i 'kliknięcia' to JKM rządzi - Oczywiście w ogóle się to nie przekłada na wynik wyborczy, bo niestety ci wirtualni wyborcy, kiedy trzeba zagłosować to w ogóle im się głosować iść nie chce albo jadą utartym schematem czyli wygra ktoś z tej dwójki więc w zależności kogo bardziej nie trawię - wybieram tego drugiego.
Zresztą ja mam takie przekonanie że JKM bardzo się dobrze żyje jako tzw kosmicie i on w ogóle nie ma najmniejszej ochoty na jakieś poważne batalie o jakąkolwiek władze.Szczególnie ostatnie a może i nie ostatnie ale ostatnio szeroko rozpropagowane jego teksty by laski nie miały prawa wyborczego.To dla mnie jest już bełt, szczególnie że moja towarzyszka życia, która Korwina zawsze popierała, dostała strzała w ryj i nie będę przytaczał jak to skomentowała.To jest koleś który im bardziej idzie w trans tym bardziej się pogrąża niestety.
Sędzia napisał(a):

Ciekaw jestem w jakim kontekście to wrzuciłeś