Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2010, 22:16
cisse1906 napisał(a):Wyświetl post
Łobo też miał u nas eksplodować, wyszło jak wyszło...Mi skrzydłowy kojarzy się z taką pchełką, mały i zapieprza 11sek/100m, potrafi kiwnąć 2 rywali na pełnej szybkości i w miarę wrzucić. Kiełb nie pasuje mi jakoś do tego opisu. Może mam błędne skojarzenia
Tylko ze Łobo przychodząc do nas miał już 25 lat i za sobą swoją jedyną dobrą rundę.

Kiełb to rówieśnik Małeckiego. Duża szybkość, przyzwoita technika, ciąg na bramkę + dobre warunki fizyczne. Jedynie celność strzałów słaba. Oczywiście nie gra równo w każdym meczu. Gdyby tak było kosztowałby z 2 mln euro

Ale właśnie takich piłkarzy trzeba kupować, którym brakuje tego 1 kroku żeby być "gwiazdą" - jak Lewandowski, Peszko....
Kim byli wcześniej? Takimi Kiełbami za przeproszeniem. Teraz jest Sobiech i Sadlok.... a my? Znowu szukamy na Bałkanach.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując