Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2010, 18:03
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie obecna kadra kojarzy mi się z frajerskimi porażkami. Trzeba dopuścić świeżej krwi, dlatego nie wahałbym się sprzedać każdego, za kogo przyjdzie sensowna oferta. Trzeba tylko wszystkie pieniądze przeznaczyć na nowych zawodników. Nie sztuka było zdobyć 2 razy mistrza w tak słabej lidze, przy tak słabych rywalach i stosunkowo mocnej kadrze Wisły. Sztuką było pohańbić się z Levadią i wpieprzyć wszystkie ważne meczy w tym sezonie.
Tu to pełna zgoda.Tyle że te frajerskie porażki to nie Głowa,Alvarez,Ba,czy Diaz a Brożek,Łobo,Kirm,Małecki,Boguski,Jirsak - jednym zdaniem - Ci którzy są odpowiedzialni za akcje ofensywne.

To bardzo ciekawe że wietrzenie zaczynamy od tych którzy przyczynili się do tego że te porażki to były po 0-1 a nie 0-3 a nie od tych którzy swoim kalectwem spowodowali to że w pewnym momencie o gola czy jakąś sensowną akcje to trzeba było się modlić.

I na końcu zgodzę się tez z Markusem bo ja też nie mam zaufania co do tego jak te hipotetyczne pieniądze będą spożytkowane i jak ta 'świeża krew' będzie wyglądała.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując