Wyświetl pojedynczy post
WalkerLukeTS
Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2010, 19:22
Ja już mam dosyć tej polityki transferowej i w ogole o otoczki. Ciągle jakieś problemy. Już wydaje się, że mamy bramkarza, a tu nagle okazuje się, że coś nie tak w kontrakcie. Masakra. Makinwa też nie przyjdzie, za to ściągną jakieś przeszczepy typu Cissokho. Głowę daję, że pogra u nas ok. pół roku i go pogonią, bo przesiedzi na ławie wszystkie mecze. Ściągają chłam i liczą, że trener to będzie wystawiał. Nie róbcie sobie nawet nadziei, że ten "piłkarz Auxerre" coś pokaże. Ja postanowiłem się od tego zdystansować. Od dziś nie interesują mnie w ogóle ruch transferowe, skupiam się na grze naszej Wisły, reszta w poważaniu. Bo ile można się wku***ć z byle powodu. Wiem, że niemożliwa jest zmiana tej sytuacjii trudno. Jakby nie można było wydać raz 1 mln Euro i kupić sobie dwóch solidnych graczy to pierwszego składu. Ja nie mam zamiaru jarać się przyjściem jakiegos Boskvicia czy Cissokho, którzy pewnie prezentują poziom Polonii Bytom. W ogóle głupotą bylo pozbywanie się Issy Ba i Alvareza, skoro nie chcą nikogo w zamian wziąć. Już by ich zostawili i przynajmniej nie byłoby osłabień, wzmocnień też nie, ale przynajmniej może utrzymalibyśmy poziom. Po co w ogóle ktoś pisze że Cupiał nie znosi porażek i chce wzmocnić ten skład? Takie mydlenie oczu,wiadomo jak będzie...Do jakiegoś czasu wierzyłem ale teraz....koniec.
Odpowiedz cytując