Informatorzy, zapis rozmowy... Moja wyobraźnia nie jest jednak tak dalekosiężna jak myślałam... x)
Coś tak z mojego małęgo s-f
Zastanawiam się dlaczego nie możemy sięgnąć po Adriana Mierzejewskiego z Polonii W. (nie pierwszy raz piszę o nim) Dobry piłkarz z "lewą nogą" . Garguła i tak cały czas same kontuzje ma (wiedziałam, że tak będzie ale co tam. Może mu się uda zagrać ze 3 mecze pod rząd w przyszłym sezonie?). Oni nam Adriana a my im możemy dać Jirsaka

A jak nie, to poczekać na koniec sezonu (10/11). Tylko wtedy wątpliwe by został z w Polsce o ile się nie zatrzyma w rozwoju.
Z Polonii podoba mi się również Daniel Mąka. Nie wiem czemu mało gra, ale IMHO spokojnie może biegać po skrzydle. Gdyby Kirma sprzedać można by po niego sięgnąć. Na pewno wolałabym tę opcję niż kolejnego "grajka-niewiadomka" z nie wiadomo skąd.
Noi myślę, że dobrze by było.. sprzedać Głowackiego za te 1,5 mln E jak ktos daje. I wtedy sprowadzić Sadloka z Sobiechem. Po Pawła Brożka jak się ktoś zgłosi też sprzedać. Fakt, że Paweł to taki gracz, że zawsze nagle może coś zrobić, ale jednak musimy też się nauczyć, że go nie będzie (czy to z formą czy też bez niej).
Wiadomo też, że z Piasta ma powrócić Kowalski, bo Piasta nie będzie stać na niego (i Paluchowskiego) więc jeśli nie będzie potrzebny u nas to również może iść w ramach rozliczeń do Chorzowa.
Niech coż się ruszy w dobrą stronę w końcu w tym klubie, bo się nabawie poważnej nerwicy. . .
EDIT: *Eternit*- no właśnie wiem, że nie byłby ...