falat napisał(a):

|
Patrząc na statystyki to można by ściągnąć 3/4 piłkarzy z rezerw w Hiszpanii ... Statystyki nie grają jak to ktoś tam kiedyś powiedział ;p
|
3/4? To ja podziekuje za takich pilkarzy "bez glowy na karku"

.
anthony09 napisał(a):

właśnie, że nie ... Przykład taki Dudka. Dariusz Dudka był zawodnikiem Wisły Kraków, który nie mieścił się w składzie Wisły Kraków! Był takim zapchaj dziurą, raz na lewej obronie, raz w środku pomocy i gra teraz w Auxerre można powiedzieć, że ostatnio regularnie, w pierwszej drużunie!. Większość zawodników, którzy z Wisły odchodzili grała regularnie w swoich klubach, nawet taki Kokoszka. Więc chyba mam dobry skład, mocną drużynę co nie ? Cała "11" Wisły grała by pewnie w silnych średnich klubach europejskich, takich na poziomie FC Koel. I dlaczego gracz II drużyny Auxerre ma być lepszy od zawodnika z naszego składu ? Gra w reprezentacji kraju ? ... nie ! Grał w młodzieżówce kraju jak chociażby Kalu Uche w Nigeri U-21 jak przechodził do nas z rezerw bodajże Espanyolu... nie!
Ten Cissokho to byłby zawodnik, który nie łapałby się do ME z racji, iż trener wolałby dać grać młodym Polakom niż jakiemuś Senegalskiemu przeciętniakowi, przykład Christowa, śmiem nawet twierdzić, że Christow jest od niego lepszy
|
Moze ktos mi powiedziec o co mu chodzi? Bo jedyna zrozumiala rzecz jaka napisal to nazwiska pilkarzy...
Cos czuje ze ten Cissokho jest sciagany na pozycje lewoskrzydlowego, a nie napastnika.