1q2 napisał(a):

Poddaje to pod zastanowienie się wszystkim którzy demonizują jedno a nie widzą drugiego.Jak używka która powoduje takie społeczne spustoszenie może być legalna a druga która też jest szkodliwa ale nawet to pięt nie sięga alkoholowi - jest używką przez którą idziesz do pierdla - za samo spożywanie.
.
|
temu panu proszę polać

wszyscy doskonale wiedzą że ilość przestępstw popełnianych przez uśmiechniętych ludzi jest znikoma a mimo to wciąż nielagalna.
pytanie brzmi dlaczego tak wciąż się dzieje... Trawę każdy może sadzić i każdemu może wyjść dobra

a piwo nie zawsze się uda a majonka to nie to samo co czysta. skoro się nie da czegoś opodatkować to po co to legalizować ? a no po to by nam żyło się lepiej
Niby banalne niby nie... 100tys. podpisów i wchodzimy do sejmu z taką ustawą ...
Myślę że za 5-8 lat Polska pójdzie przykładem Czech czy innych krajów które poszły swoim obywatelom "na rękę"
Kocie tolerujesz gejów wychodzących na ulicę a człowieka który sobie zapali trawę już nie
Homofoby mogą wychodzić na ulicę a ja nie mogę zielska zapalić w zaciszu mojego domu legalnie ?!
Co z Ciebie za człowiek !! gdzie równouprawnienie

gdzie demokracja !? to skoro ja nie mogę robić tego co lubie to czemu mam akceptować to co Ty lubisz. Zakazać alkohol kawe i słodycze bo są szkodliwe !!