Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2010, 02:20
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No ja wiem że ty śledzia zjesz a za karpia po żydowsku do pierdla chcesz wsadzać
I w ogóle uwierz mi - byłem pewien że to o czym piszę do Twojej głowy skupionej na rozkminaniu kto jest żydem a kto nie - w ogóle to nie trafi.

Tu akurat masz rację, bo powracający płacz zwolennika narkotyków, cierpiącego katusze i umysłowe rozkojarzenie z powodu ustawy antynarkotykowej, w ogóle do mnie nie trafia. Są na tym swiecie ludzie i sprawy, którym wspólczuję o wiele bardziej.

ps. na Twoim miejscu przestałbym wkręcać koszerny towar w dyskusje, bo nasuwa się prośba o odstawienie tego, co wywołuje u Ciebie halucynacje o Żydach, gdyż na pewno z kontekstu dzisiejszej rozmowy nic o nich nie prawiłem a jeśli już ktoś to robi to Ty i będący w myślowej koalicji z tobą, kolega Mareq.

Edit - Mareq

Wybacz, ale nie mam ochoty zarzucać przykładami braku szacunku Tuska i PO oraz ich sympatyków do prezydenta Polski L Kaczyńskiego i jego brata, premiera J Kaczyńskiego. Zwyczajnie brakłoby mi na to czasu, gdyż każdy dzień, przynosił tutaj wymierne przykłady. Wiele już z nich wymieniałem wcześniej i ich nagminność a nie tylko jakość, upoważniają mnie do stwierdzenia, że traktowali oni prezydenta Polski L Kaczyńskiego, jak śmiecia, demonstrując to zwłaszcza w kontaktach międzynarodowych. Co do mediów, tych wymienianych przez ludzi z PO i komitetu honorowego Komorowskiego, jako z nimi współpracujących, chyba nie zamierzasz udawadniać, że są one bardziej mediami Jarka Kaczyńskiego, niż Donalda Tuska, bo chyba nawet Ty sam w to nie uwierzysz ?.

Myślę, że jeśli sobie tego zażyczysz, to czeka Cię koszmar z przykładów śmieciarsko-medialnych, z którego już się nie wydostaniesz
Ostatnio edytowane przez kot : 05.06.2010 o godz. 02:48.
Nie ma rzeczy niemożliwych.