Użytkownik youtube który umieścił filmik o Bronisławie reptilianie ma również w swojej ,,kolekcji'' filmy o chemitrailsach , więc jeżeli została podjęta dyskusja o substancjach powodujących powódź rozpylanych przez samoloty , to czemu by nie o reptilianach ?
Cytat:
Nie o stosunkach polsko-polskich u szczytu naszej władzy mnie zaczepiono, lecz w sprawie tematu mojego skromniutkiego ps. w całym moim tekscie. Autorytarnie zanegowano prośbę nie byle w końcu kogo z zamieszczonego przeze mnie cytatu, o zajęcie stanowiska w sprawie, przez odpowiednie władze naszego państwa, ironicznie imputując mi przy tej okazji, czyny niecne lub sugerując u mnie pomroczność jasną , wywołaną przez reptilian. 
No proszę, przyganiał kocioł garnkowi aż jeden z drugim gospodarza tak oszołomili, że ten stracił z oczu nie tylko wątek ale i temat, bo mówię serio, przez chwilę, zastanawiałem się, czy aby jestem na właściwym forum i we właściwym temacie, gdy przeczytałem wpisy Mareqa i 1q2 w związku z moją wypowiedzią.
|
Ale ja się w ogóle nie odnosiłem , gdyby tak było to bym post zacytował a nie tak z partyzanta

Odniosłem się do wątku post p.s-owego , który zaczął żyć własnym życiem .
Tak o to szanowny użytkownik kot sam sobie ten merytoryczny wywód przyćmił , kierując(nieumyślnie jak mniemam) tym skromniutkim p.s-em dyskusję na inne tory.
I bynajmniej tym zwrotnicowym nie byłem ani ja ani 1q2.
Co do tej polso-polskiej wojenki gdzie brak szacunku wobec siebie może skutkować brakiem szacunku z zewnątrz.
Może i założenia słuszne , ale przedstawione dosyć jednostronnie.
Brak szacunku nie jest monopolem jednej grupy a tak to zostało zaprezentowane.
Poza tym słowa o Tusku uważającym Lecha Kaczyńskiego za śmiecia , czy o mediach Tuska(?) atakujących Jarosława kłamstwami , to raczej narzucanie swojej wizji rzeczywistości a nie merytoryka.