Uran235 napisał(a):

|
Ja bym się nie śmiał, dla mnie to są jakieś desperackie próby zwrócenia uwagi na siebie.
|
Faktycznie może nie jest to śmieszne ale jak to inaczej potraktować, szczególnie że ja nie jestem przekonany co do tego że nie jest tak że kilka osób świadomie chce zrobić syf.To by musiał ktoś kto zna liczby, wpisać się ile nicków zostało zbanowanych przez ostatni czas, gdzie rejestrują się , od razu hop do transferowego i teksty typu ' a dziś są jakieś nowe informacje' , 'niech ktoś napisze co nowego', 'czekam i nic się nie dzieje' + jakieś ustalania składów, jaranie się nie wiadomo czym itp.
A żeby też tylko CSI nie było.
Ja już jakiś czas temu zwróciłem uwagę na Lukjanovsa z Lechii.Ma on wg mnie na prawdę predyspozycje do stania się jednym z czołowych zawodników w lidze.Na dziś jeszcze gra nie równo ale też występuje w przeciętnym zespole.
Pozyskać go nie pozyskamy ale ja zdecydowanie chciał bym go bardziej widzieć u nas niż te wynalazki które pojawiają w różnych doniesieniach.
Na dziś oceniam go lepiej niż tego Białorusina co gra w Amice.
ps i kolejny wynalazek w transferowym - ja nie wiem czy nie lepiej było by na jakiś czas zablokować możliwość rejestracj