Ja bym się nie śmiał, dla mnie to są jakieś desperackie próby zwrócenia uwagi na siebie. Na pierwszy rzut oka może wydawać się śmieszne, ale jak dochodzi do tragedii to robi się smutno. Polecam obejrzeć początek( zresztą nie tylko początek) Fisher King'a.
Co by nie robić off-topu- moje propozycje. Do ataku zdecydowanie Ariel Nahuelpan z Coritiby, jeśli brazylijczycy nie czarowali przy jego kontrakcie, to latem jest wolny. Do tego Mustapha Jarju z RAEC-u Mons- myślę, że do wyjęcia za 200-300 k euro albo dobrze wszystkim znany Napoleoni do wyjęcia za darmo. Jeśli mielibyśmy naprawdę dużą kasę do wydania na napadziora na europejskie puchary to Adam Lallana z Southampton około miliona funtów- ale to już grube s-f. Do drugiej linii na lewe skrzydło Helder Barbosa z FC Porto, są skłonni go puścić nie stawiając zaporowej ceny. Na prawą obronę Jose Maria Calvo z Boca Juniors, ma już 28 lat i stracił miejsce w składzie więc obie strony będą raczej skore do transferu na rozsądnych warunkach. Na środek Iago Bouzon z Recreativo Huelva, również powinien być za darmo. Ewentualnie Henrico Drost, również za darmo z tymże nie musi okazać się wzmocnieniem. Fajnie byłoby też wziąć jego brata Jeroena na lewą obronę, jest lepszy od Henrico, ale trzeba za niego zapłacić.
Z Polski Sadlok i Sobiech są bardzo obiecujący tylko nie wiem czy stać nas na taką inwestycję, która niekoniecnie przyniesie odrazu rezultaty. Do tego miło by było wyciągnąć Gola z Bełchatowa jako konkurencja dla Sobola i Diaza, jeden jest już dosyć wiekowy, a drugi niepewny.