Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2010, 23:12
informator999 napisał(a):Wyświetl post
Niestety nie mogę podać kwoty jaką zaproponowaliśmy klubowi Navasa.
Niie jest to w mojej kompetencji, ale po całym transferze na pewno wartość ta zostanie ujawniona.

Mogę tylko dodać, że B. Cupiał rzeczywiście obiecał "sypnąć pieniędzmi" na transfery, ale postawił pewne warunki, które muszą spełniać sprowadzani piłkarze.

I ostatnie info, na chwilę obecną Wisła nie prowadzi żadnych rozmów w sprawie transferów "z klubu".

Pozdrawiam

Takiego cyrku jak w przeciągu ostatniego miesiąca to na tym forum jeszcze nie widziałem a dużo widziałem - wysyp 'dzieci' jest nieprawdopodobny - na prawdę nie zazdroszczę szanownym moderatorom bo co poleci kilku, to zaraz rodzą się następni
Tak się zastanawiam czy to faktycznie małoletni kibice, którzy nie zdają sobie sprawę że robią wiochę czy ktoś tu się ładnie bawi próbując zdemolować tematy transferowe

koyoot napisał(a):Wyświetl post
1q2 - niektorzy maja faktycznie informacje, inni bazuja na czyichs. Informator poki co bazowal na czyichs informacjach, nic nowego nie przekazal nam.

.
Informator to pewnie zwykły prowokator ale mi chodzi o te tabuny ludzi rejestrujących się praktycznie codziennie, których działalność polega na robieniu totalnego śmietnika w transferowym - maciOs przecież tak odłamkiem zaliczył 'ostrzeżenie' bo coś tam napisał a cała banda zaczęła rozwalać temat.Co dziennie nowe nicki i ten sam 'styl'
W poniedziałek zbanują jaśka99 we wtorek pojawi się zdzichu i krzychu - dostaną bana a w czwartek już debiutuje kolejny i tak bez końca...Takich cyrków to chyba nie było.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.06.2010 o godz. 23:26.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując