Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2010, 19:59
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
Kordel_Walker a Ja ci 2 raz napiszę trenowałem u niego i nigdy nie tłamsił indywidualności ale Ty chyba w piłę nie grałeś i nie przechodziłeś szczebli od trampkarza do seniora jest zajebista różnica w grze ale Ty oczywiście tego nie widzisz albo nie chcesz widzieć.
a widziałeś jak grali że takie rzeczy wnioskujesz? czytałeś cały wywiad czepiłeś się bezsensu jednego zdania i wymyślasz teorie ;];]
To czy ja grałem w piłkę chyba nie ma tu znaczenia..
Masz racje nie przeczytałem całego wywiadu tylko jedno zdanie..

Nie chcę cie dobijać, ale masz tu jeszcze jeden cytat twojego trenera:

Cytat:
U nich nie było tej kalkulacji, że trzeba mecz zremisować albo jak wygrywamy, to pilnować wyniku
Nie wiem może to i słuszna teoria, ale do mnie bardziej przemawia filozofia np. Smudy. Jak wychodzisz na mecz to nie ma kalkulacji. Zawsze gramy o zwycięstwo...Kalkulowaliśmy my niestety w meczu u siebie z Amiką, skończyło się remisem, każdy zadowolony i jak sie skończyło - wiadomo. U Smudy jak piłkarze wygrają mecz 4:0 to mają o******* w w szatni, dlaczego tylko 4:0 jak mogli 10:0...ale wdarło się kalkulowanie, rozkojarzzenie, coś jak w meczu Wisły z Legią. Skończyło się 3:0, ale powinno być 6:0....pilnowanie wyniku Trzeba dobić przeciwnika, wycisnąć z meczu na maxa a nie kalkulować. Tak myśle.
Odpowiedz cytując