Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2010, 18:58
Mi tez nigdy do repry dobry sztab nie chcial przychodzic (nieraz tam ktos dobry doszedl, jakis asystent czy trener bramkarzy ale to jakos fartem sie zgodzili...) a reszte to bralem jakichs nieznanych trenerow albo patalachow bo Ci najlepsi czy sredni odmawiali :(
A ja zaczalem sie bawic tez znowu w FMa. Zalaczylem gre Wiselka i postanowilem ze podkrece reputacje aby sciagnac najlepszych pilkarzy z naszej ojczyzny. Mam w klubie wszystkich najlepszych polskich pilkarzy zaczynajac od Boruca, po obu Lewandowskich, Glika (bardzo dobry pilkarz z niego wyrosl ), Boenischa (tylko narazie nie biore sie za trenerke kadry i Smuda nie bierze go do kadry), Kube, Obraniaka, Janczyka, czy Jelenia Jak dla mnie bardzo fajnie sie gra, oczywiscie musialem lekko oszukac gre (reputacje podwyzszam tylko wtedy jak chce sciagnac jakiegos dobrego grajka, po transferze przywracam ja do normalnej postaci). Chce pokazac Europie ze mozna druzyna zlozon z samych Polakow niezle namieszac i jak narazie sie udaje. W pierwszym sezonie gry zdobylem puchar LE Jedyny nie Polak w moim skladzie to Marcelo. Zostawilem chlopaka tak z sentymentu ale i tak za rok dostanie obywatelstwo to go wkrece do kadry
polecam taki sposob. Nie ma to jak zabawa samymi Polakami i bicie potentatow z Europy
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując