Wyświetl pojedynczy post
bikowy
Banita

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2010, 23:11
Musiałem to napisać,bo szlag mnie trafia jak widze co zaczyna się dziać!!!
Szanowni Panowie z SKWK!
To co zaczynacie od pewnego czasu odpierdalać,to się po prostu w głowie nie mieści!
Najpierw były zgrzyty ,kiedy to trenerem został Kasperczak...Nie w smak Wam było ,w jakich to okolicznosciach rozstał sie z Wisłą,czego żądał...Wam to nie pasowało...Nie dopusciliście do swego EGO ,ze człowiek który od lat pompuje kasę w Wisłę,doszedł z Kasperem do porozumienia.Choć wydawało sie to niemożliwe...A jednak!
Zaczynacie przypominac mi grupę osób która doprowadziła do ruiny warszawską Legię!
Wasz solidaryzm ze Skorżą to jedno.Nie każdy musi się z nim zgadzać.Co ważniejsze.Nie każdy był z Nim kolegą,tak jak Wy.
Szanuje dorobek Skorży w Wiśle,ale to sie juz skończyło!Przyjmijcie do wiadomości że teraz trenuje krakowską Wisłę Henryk Kasperczak,i to On jest w tej chwili człowiekiem ,którego nazwisko powinno rozlegać się głosno przy R22!!!
Z całym szacunkiem,ale wydaje mi się że funkcja jaką SKWK ma pełnić,przerosła nieco ludzi którzy tam działają.Odnoszę ostatnimi czasy wrażenie ,że wręcz chcielibyście decydować kto ma trenować grać,sponsorować naszych piłkarzy...Zaczęliście błądzić!
Jak macie problem z pisaniem tekstów,zwoływaniem konferencji prasowych...to zapraszam na p.w.Mam bogate doświadczenie jeśli chodzi o prace w mediach.Służę pomocą...
Odpowiedz cytując