Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2010, 23:00
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Pomysł z tym młodym Senegalczykiem jest dobry. Mam nadzieje że jak zabłyśnie (oby) to jest chociaż ustalona kwota odstępnego. Ale jak pisał Charlie - mam też podobne obawy. My potrzebujemy napastnika (centra) przede wszystkim, do strzelania bramek a nie do hasania na skrzydle. Ale kto wie, może to drugi Frankowski?
Pozytywne wydaje się być że chłopak ma 23 lata, więc nie staruch. Że po tym wypadku grał w rezerwach i nic nie pisze żeby potem miał kłopoty zdrowotne. Widać że trochę los spowodował że nie zaistniał. Cóż skoro skauci Auxerre go wypatrzyli to coś w nim musi być, ale nie jest to egzekutor,był próbowany na 3 pozycjach. Ja bardzo liczę że zatrudnimy tego Navasa bo z tego całego cyrku z bramkarzami ma on najlepsze recenzje, lepsze niż ten niedoszły Fin. Gra cały czas w reprezentacji, wybrany najlepszym bramkarzem turnieju CONCACAF. Ma 23 lata, więc przyszłość przed nim. Interesował się nim już klub z Primera Divison, więc nie jest ogórkiem. Można ocenić jego wartość bez testów w meczach repry jakie teraz Kostaryka gra.

Gdy byśmy sprowadzili Sobiecha z Sadlokiem to na pewno odzyskaliśmy by to o czym mówicie, czyli szacunek, pozycję i świadczyło by to dobrze o naszym zarządzie i klubie. Taki sygnał w Polskę zbroimy się i jesteśmy mocni.

Na razie to wszyscy musimy się uzbroić w cierpliwość do poniedziałku, kiedy przyjdzie Basałaj(mam nadzieję że Boss nie zrobi jakieś niemiłej niespodzianki). Wreszcie wydaje się że przyjdzie właściwy człowiek we właściwe miejsce i wtedy są 2 scenariusze: zrobimy parę porządnych transferów gotówkowych, będzie ład w klubie i zapełniony stadion albo stara bida którą widzimy od 2 lat.
Odpowiedz cytując