Ogryzek napisał(a):

A co ty masz z tym Małeckim?
Jedyny mecz w I rundzie gdzie Kirm dostrzegł kolegów to mecz Ślask - Wisła. Zaliczył 2 asysty oraz mecz z Odrą gdzie udało mu się trafić. Inne mecze z rundy jesiennej można przemilczeć - masz 13 meczy jako przykład.
|
Jest temat Małeckiego poruszany w tym temacie więc zabrałem głos że wg mnie cienki z niego piłkarz (tak w skrócie) a ty że "nie jest słaby bo przecież popatrz na Kirma". Jeśli chcesz to usłyszeć to proszę bardzo. Tak, wg mnie Kirm w takiej formie też nie powinien grać ale co to do cholery ma do faktu że wolałbym aby Małecki nie grał w Wiśle? Poza tym że nic?
Ale to nie jest przykład. Równie dobrze można powiedzieć że Głowacki jest egoistą bo nie ma 10 asyst. Kirm po prostu unikał gry i nie miał okazji żeby "podać albo przysępić" i to jest powód słabych statystyk a nie jego "egoizm"
PS. Podpowiem ci o co mi chodziło, chodziło mi o sytuację że szedł z kimś Kirm dwóch na jednego i zamiast podać (wystawić komuś do pustej bramki) to zabierał się za kiwanie. O taką sytuacje mi chodziło.