Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2010, 18:25
Tyle narzekania na SKWK a jak pisze kolega wyzej przeciez mozna zapisac sie do SKWK i samemu wybrac wladze, przedstawic swoje wizje i wdrozyc je w zycie. Ale najlatwiej sie narzeka i krytyjkuje w internecie gdzie jest sie anonimowym i nie trzeba sie niczym wykazac a chialoby sie miec uznanie. SKWK robi duzo dobrego a ze czasami przegna w pewnych sprawach to trudni. Szkoda ale nie ma co tyle o tym gadac. Duzo tu sie mowilo ze osmieszaja artykulami o Kasperczaku czy Skorzy nasz klub ale jakos mi sie nie wydaje zeby sie z nas smialy inne kluby z powodu tych artykulow, to sa tylko slowa ktore pewnie wiekszosc kibicow nie zwiazanych z Wisla jednym uchem wpusci a drugim wypusci. Mowimy ze SKWK dziala na niekorzysc kibicow a my dzialamy na korzysc? Ilez sie tutaj negatywnych slow przewinelo o SKWK i po co to? To pomoze? Ta nagonka na SKWK i ciagle jatrzenie. Zrozumcie ze dopoki ktos nie odpusci i nie pojdzie po rozum do glowy to ten podzial na jakichs kibicow SKWK i TWSD nie przestanie byc tworzony. I taka jest prawda ze ten podzial sie tworzy bo ja tutaj widze ze jedni pluja na SKWK a inni na TWSD, a czy my powinnismy kibicowac tym organizacjom czy WISLE KRAKÓW? No zastanowcie sie sami. Jak chcemy zeby SKWK dziallo lepiej to sami sie do tego przyczynmy a nie tylko jakies chore rozkminki i podburzanie konfliktow. Ruszmy na mecze, nie tylko te u siebie ale pokamy razem wartosc ABG. Ja nie rozumiem jak mozna bedac Wislakiem zastanawiac sie czy bardziej lubie SKWK czy TWSD, przeciez to jest patologia. I zamiast na mecze ciagnac znajomych, zamiast samemu sie na nie stawiac to jakies pieprzenie ze Skorza zdradzil Wisle ze Kasperczak jest super. Czy to jest wazne? Najwazniejsze to jest isc na mecz u siebie, jak da rade to isc na mecz na wyjezdzie, wrzucic kase do puchy i dopingowac a nie smecic i zastanawiac sie czy dany artykul ktory pojawil sie na stronie SKWK jest sluszny. Nie chcemy podzialow i rozlamow to ich sami nie tworzymy!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując