mr_kwolf napisał(a):

Po pierwsze to co ma Kirm do Małeckiego? Dwaj całkiem innego typu zawodnicy. Jeden jeździec bez głowy a drugi zawodnik, który stara się rozegrać i znaleść lepiej ustawionego partnera.
Po drugie to fakt, że mnie Małecki nie zawiódł ani trochę z bardzo prozaicznego powodu, miałem w stosunku do niego bardzo niskie wymagania, które udało mu się spełnić. To i tak wiele jak na zawodnika dla którego najważniejsze jest własne dobro niż dobro drużyny.
|
W czym się objawia to dobro drużyny w wykonaniu Kirma? Gość który w pierwszej rundzie strzelał na siłę nie widząc lepiej ustawionych kolegów! Pudłował wprost niewiarygodnie ale brzydził się podaniem do lepiej ustawionych kolegów. Gość który brzydzi się asystami? Po tym twoim poście nie mam wątpliwości że chyba nie oglądasz meczy Wisły

(Ani na żywo ani w C+)
No sorry ale Kirm i dobro drużyny? W którym momencie? Małecki jednak od czasu do czasu widzi kolegów a i sam od czasu do czasu trafia. Świadczą o tym statystyki tego sezonu. Małecki miał kilka bramek i asyst a Kirm?
Ten zarzut wobec Kirma był po pierwszych 5 meczach w Wiśle jaki mu postawiłem (Egoizm i nie podawanie lepiej ustawionym kolegom).
(Możesz sprawdzić historie moich postów) właśnie ten -
Kirm ma gdzieś dobro drużyny i sam strzela a nie widzi lepiej ustawionych kolegów. Nieszczęściem Wisły i jego, jest żenująca skuteczność Słoweńca.