Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2010, 15:49
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Oj żeby Kirm tak bezmyślnie się kiwał i asystował ze stałych fragmentów gry. Mielibyśmy dobrego skrzydłowego a tak mamy bezproduktywnego słabego psychicznie niedojdę (Skoro jak niektórzy sugerują kilka krzyków Małeckiego paraliżuje Słoweńca - większych głupot nie czytałem)

Małecki jako jeden z nielicznych kopaczy ofensywnych nie zawiódł w sezonie. Owszem, miał sporo słabych meczów ale patrząc przez pryzmat sezonu swoją grą się obronił. Zawiedli inni z przodu i dlatego nie mamy MP. Tak że nie przesadzajcie z krytyką Małego.
Po pierwsze to co ma Kirm do Małeckiego? Dwaj całkiem innego typu zawodnicy. Jeden jeździec bez głowy a drugi zawodnik, który stara się rozegrać i znaleść lepiej ustawionego partnera.
Po drugie to fakt, że mnie Małecki nie zawiódł ani trochę z bardzo prozaicznego powodu, miałem w stosunku do niego bardzo niskie wymagania, które udało mu się spełnić. To i tak wiele jak na zawodnika dla którego najważniejsze jest własne dobro niż dobro drużyny.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując