prawda jest jak dupa, kazdy ma swoja.. nie bylo i nie bedzie tak ze ktos bedzie sie zgadzal w 100% z jakims artykulem .. oni widocznie maja swoje wizje na to i o tym pisza.. nam pozostaje sie z tym zgodzic badz nie..
TWSD tez zamieszcza rozne informacje, wislaportal tez zamieszcza rozne informacje.. i wiele innych portali... nie zgadzam sie czesto z nimi i przykro mi ze sa one zamieszczane jak np. teraz na wislaportal probujacy wlasnie zmanipulowac ludzmi jakoby Skorza po rozwiazaniu kontraktu pobieral pensje.. nie maja pewnosci, ale tak to sprytnie napisali (pod wplywem goracej glowy) ze jednoznacznie mozna to odebrac.. tez artykul tez mi sie nie podobal
http://www.wislakrakow.com/www/showa...ght=z%B3odziej ( i ten czarny pasek jakby wymordowal 10 osob i pewnie wielu osobom z SKWK czy tez niezrzeszonym jak ja.. potem my wszyscy dostajemy po dupie, wyzywaja nas od jakich konfidentow szukajacych afery na sile.. wielkie halo bo sobie pilke wzial.. bylo mi wstyd jeszcze bardziej niz po tego typu newsach jak o Skorzy czy Kasperczaku , mozna wymieniac i wymieniac i co z tym fantem zrobic, kiedy to na dodatek TWSD jest na tyle popularna strona ze dochodza ich newsy do kazdego i czesto niestety mylnie mysla ze to jakies oficjalne stanowisko kibicow Wisly.. na prawde nie ma sensu ciagnac tego dalej..