Marcinnno napisał(a):

|
Skwk nie ma strony tak popularnej jak inne portale więc może chcą mieć troszkę więcej odwiedzin ?
|
No i tu nie trafiles raczej, bo skoro pisza tak kontrowersyjnie to ilosc odwiedzin jednoczesnie powinna spasc.. pier.doly i takie tam, wiec nie czytam, szkoda czasu, szkoda nerwow.. nie inaczej?
Fuks napisał(a):

|
Mnie po prostu śmieszy to nadawanie na ludzi ktorzy wypowiadają sie w internecie, ze ich opinia gowno znaczy i nikt sie tym nie interesuje. Wiadomo czym jest internet i roznego typu komentarze sie tam pojawiają, wiekszosc moze i nic nie wartych, ale skoro SKWK kompletnie to nie obchodzi, to powtorze sie - po co umieszczają tam swoje teksty i na cholere im strona internetowa - no , chyba ze jednak internet sie do czegos przydaje?
|
nikt nie broni komentowac, wszak od tego jest forum i kazdy ma do tego prawo.. tyle tylko ze chcac byc powaznie traktowany poza wklejonym komentarzem trzeba sie pojawic na jednym ze spotkan i podzielic sie swoim zdaniem, komentarz w internecie sam w sobie nie jest niczym zlym, tyle tylko ze nie bedzie traktowany na serio, cala filozofia na ten temat
i nie piszcie "Wam" , "Powinniscie" bo ja nie jestem z SKWK... daleko mi do nich, po prostu rozumiem ich..