SpoXsteR napisał(a):

|
Rozwiazanie? nie czytaj strony SKWK i bedziesz spal spokojnie.. oni wiekszosc spraw konsultuja na real przy roznych spotkaniach a nastepnie zamieszczaja informacje do wgladu, np. zebym ja sie z tym zapoznal, bo nie jestem z SKWK a mnie to interesuje.. skoro Ciebie nie to nie czytaj.. i nie maja opini ludzi w dupie, maja w dupie opinie ludzi internetu.. i ja to w pelni rozumiem.. bo sam gdybym dzialal w SKWK, zrywal nocki, odkladal rozne rodzinne spotkania, urywal sie ze szkoly / pracy jezdzil z paczkami po domach dzieckach, organizowal rozne aukcje, rozne turnieje dla mlodzikow, wspomagal rozne sekcje TS Wisla zeby nie upadl
|
genialne rozwiązanie. " nie czytaj i bedziesz spał spokojnie". To tak jakby mi sie cos nie podobało, zamkne oczy - i to wtedy zniknie i juz nie bedzie problemu? Świetne, nie znalem takiego rozwiązania. Problem w tym, ze to tak nie działa, i nawet jezeli akurat ja tego nie przeczytam, to tekst nadal bedzie kompromitujący.
Mnie po prostu śmieszy to nadawanie na ludzi ktorzy wypowiadają sie w internecie, ze ich opinia gowno znaczy i nikt sie tym nie interesuje. Wiadomo czym jest internet i roznego typu komentarze sie tam pojawiają, wiekszosc moze i nic nie wartych, ale skoro SKWK kompletnie to nie obchodzi, to powtorze sie - po co umieszczają tam swoje teksty i na cholere im strona internetowa - no , chyba ze jednak internet sie do czegos przydaje?
I zmiencie to swoje mylne pojęcie o tym, ze tutaj najezdza sie na SKWK. Nikt tutaj nie stara sie umniejszac ich zasług w roznych dziedzinach działalnosci, za wszelkie dobre inicjatywy nalezy im sie szacunek, ale najwyrazniej pisanie takich bzdurnych tekstow nie wychodzi im najlepiej. I nie powiesz mi, ze gosc zeby napisać takie bzdury zarywał noc czy jezdzil do domow dziecka, bo jedno z drugim nie ma nic wspolnego. Kto jak kto , ale SKWK powinno zachowac jakis obiektywizm, a jezeli nie, to przynajmniej zdrowy rozsądek, a niestety porownanie tekstow o Skorzy i Kasperczaku wskazuje na całkowitą stronniczość i zaślepienie autora.