Wyświetl pojedynczy post
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2010, 09:45
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Rozwiazanie? nie czytaj strony SKWK......nie maja opini ludzi w dupie, maja w dupie opinie ludzi internetu.. i ja to w pelni rozumiem.. bo sam gdybym dzialal w SKWK, zrywal nocki, odkladal rozne rodzinne spotkania, urywal sie ze szkoly / pracy jezdzil z paczkami po domach dzieckach, organizowal rozne aukcje, rozne turnieje dla mlodzikow, wspomagal rozne sekcje TS Wisla zeby nie upadly, walczyl o ludzkie podejscie ochroniarzy przy bramkach, ktorzy czesto naduzywaja swojej wladzy, zwalczal roznego rodzaju patologie na stadionach, probowal nawiazac jak najlepszy kontakt vs kibice zeby nas szanowali a nie traktowali jako .............
I tu jest właśnie problem SKWK robi naprawdę wiele super rzeczy faktycznie zarywają nocki faktycznie rezygnują z wielu prywatnych spraw dla Klubu i dla kibiców. I powiem bez cienia sarkazmu ja Im za to jest wdzięczny. Ale od czasu do czasu polecą tak po bandzie, że aż starach. To już nie pierwszy artykuł, który rzecz delikatnie ujmując jest tendencyjny i mija się z prawdą.

I jeszcze jedno kibice Wisły to pańcia, która przychodzi ze swoim starym dwa razy do roku i potem pyszni się w biurze, że była na meczu, to piknik z Audi który swojemu synkowi kupuje coraz to nowe koszulki to 10 letni synki drące się na meczu, to wreszcie ABG.

Jeśli tego nie zrozumiemy to zamkniemy się w getcie kumatych.

Błędy popełnia każdy, ale jeśli na krytykę wzrusza się ramionami i mówi a na ilu wyjazdach ty byłeś, że śmiesz mnie krytykować to naprawdę daleko nie zajdziemy.
Odpowiedz cytując