Wyświetl pojedynczy post
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2010, 08:01
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Rozwiazanie? nie czytaj strony SKWK i bedziesz spal spokojnie.. oni wiekszosc spraw konsultuja na real przy roznych spotkaniach a nastepnie zamieszczaja informacje do wgladu, np. zebym ja sie z tym zapoznal, bo nie jestem z SKWK a mnie to interesuje.. skoro Ciebie nie to nie czytaj.. i nie maja opini ludzi w dupie, maja w dupie opinie ludzi internetu.. i ja to w pelni rozumiem.. bo sam gdybym dzialal w SKWK, zrywal nocki, odkladal rozne rodzinne spotkania, urywal sie ze szkoly / pracy jezdzil z paczkami po domach dzieckach, organizowal rozne aukcje, rozne turnieje dla mlodzikow, wspomagal rozne sekcje TS Wisla zeby nie upadly, walczyl o ludzkie podejscie ochroniarzy przy bramkach, ktorzy czesto naduzywaja swojej wladzy, zwalczal roznego rodzaju patologie na stadionach, probowal nawiazac jak najlepszy kontakt vs kibice zeby nas szanowali a nie traktowali jako pierwszy lepszy klient, pomagal w oprawach, organizowal wyjazdy, zajmowal sie dytrybucja biletow (mozna pisac i pisac..), i robil wszystko zeby najjasniejsza z Gwiazd swiecila jak najmocniej i gdyby jakis Pan Fredek znikad sie pojawil i napisal mi co mam robic i uczyl jak mam postepowac i co gorsza wytykal mi ze jestem jakims fanem z przypadku ktory jedyne co robi to szkodzi Wisle to tez bym sie nie tyle co w****il co zasmial , oni za to wszystko nawet nie oczekuja slowa DZIEKUJE.. chca jedynie tez miec prawo do wyrazenia swoich pogladow, chyba na to zasluzyli?
a osoba ktora pisala feletion o Skorzy i kiedy tutaj wrzucaliscie na niego byla w drodze do Kielc na spotkania OZSK zebyscie jadac do Warszawy na mecz czy gdzies indziej nie placili po 50 zl za bilet, tylko o polowe mniej.. i zeby kibic w ludzkich warunkach obejrzal mecz, byl traktowany jak czlowiek, a przechodzac obok goryli z gazem czul sie bezpiecznie .wiecie chociaz o tym? pewnie nie.. tak, wlasnie on, kibic z przypadku ktory na niczym sie nie zna i nie wie co pisze .. bo przeciez szanowny klub ma w dupie czy Wy bedziecie placic za bilet na sektor gosci 100 czy 50 zl
Skwk nie ma strony tak popularnej jak inne portale więc może chcą mieć troszkę więcej odwiedzin ? A jak się nie da normalnie na to zapracować to trzeba walić takie kontrowersyjne teksty. Skwk zachowuje się tak jak by miało władzę nad wszystkimi kibicami ! To nie prawda, dowodem na to jest zarzucenie piosenki na meczu z Odrą '' Jop! Co? '' Naszczęście kibice drugiej strony nie odpowiedzieli. Mam pytanie na cholere wtedy była piosenka '' Czy wygrywasz, czy nie .. '' Niech sobie organizują zbiórki, akcje okej ! Bardzo to pochwalam ! Ale do cholery jak ktoś pisze takie teksty, bo ma w domu ołtarz Skorży to jest to żałosne. Więc jeśli można radze przystopować kolegów, którzy nie mają hamulców moralnych z takimi tekstami , bo jeśli pojawi się pózniej news '' Słaba zbiórka'' to odpowiem sami sobie na to zasłużyliście i proszę się nie dziwić. Nikt nie każe Wam lubić Kasperczaka, ale do cholery szacunek każdemu się należy. W tej chwili nie stajecie się lepsi, powiem więcej jesteście gorsi od niego popisując się teksami na poziomie podstawówki. Jeśli macie zamiar nadal mieć takie stanowisko i popierać Macieja. Es dawać to we znaki na meczach, to poproście tego kolege by wywalczył Wam zniżki na bilety do Warszawy, zarejestrujcie się jako fan klub Skorży i w jakiś sposób pomożecie Legi zapełnić stadion. Jak głównym Waszym zadaniem jest dzieleni kibiców i wywoływanie nie potrzebnych sporów to narazie jesteście na świetnej drodze ! Byle tak dalej ; ]
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 03.06.2010 o godz. 08:08.
Odpowiedz cytując