LuKaS TSW napisał(a):

Dziś w Gazecie Krakowskiej przeczytałem że burmistrz Olkusza chciał odwołać Dni tego miasta i kwotę która miała być przeznaczona na ich organizację ,ok 150 tysięcy zł. chciał przeznaczyć dla powodzian.Na tych dniach koncert miała dać Kora Jackowska,która za swój występ miała skasować 40 tys.Przedstawiciele miasta poprosili menadżera pani Jackowskiej o rozwiązanie umowy z w.w powodów,ów pan się nie zgodził i według starej zasady czy się stoi,czy się leży... powiedział że Kora tak czy tak ma dostać 40 tysięcy.
Jak dla mnie to s****.... zachowanie pani Jackowskiej ,i życzę jej żeby jej kiedykolwiek podtopiło piwnicę i garaż.
Z gwiazd podczas powodzi ucierpiał Zbigniew Wodecki pod którego domem w Winiarach osuwa się ziemia,co grozi zawaleniem.
Pan Wodecki jednak pokazał klasę mówiąc:"Ja nie chciałbym pieniędzy,za odwołany koncert,zwłaszcza w takiej sytuacji."
|
To to jest akurat prawda, mogę potwierdzić. Sama próba odwołania Dni Olkusza to nie był najlepszy pomysł, mimo tego że atrakcyjność tej imprezy spada z roku na rok. Jeśli zaś chodzi o zachowanie Kory to- no cóż- ręce opadają...