|
Rozwiazanie? nie czytaj strony SKWK i bedziesz spal spokojnie.. oni wiekszosc spraw konsultuja na real przy roznych spotkaniach a nastepnie zamieszczaja informacje do wgladu, np. zebym ja sie z tym zapoznal, bo nie jestem z SKWK a mnie to interesuje.. skoro Ciebie nie to nie czytaj.. i nie maja opini ludzi w dupie, maja w dupie opinie ludzi internetu.. i ja to w pelni rozumiem.. bo sam gdybym dzialal w SKWK, zrywal nocki, odkladal rozne rodzinne spotkania, urywal sie ze szkoly / pracy jezdzil z paczkami po domach dzieckach, organizowal rozne aukcje, rozne turnieje dla mlodzikow, wspomagal rozne sekcje TS Wisla zeby nie upadly, walczyl o ludzkie podejscie ochroniarzy przy bramkach, ktorzy czesto naduzywaja swojej wladzy, zwalczal roznego rodzaju patologie na stadionach, probowal nawiazac jak najlepszy kontakt vs kibice zeby nas szanowali a nie traktowali jako pierwszy lepszy klient, pomagal w oprawach, organizowal wyjazdy, zajmowal sie dytrybucja biletow (mozna pisac i pisac..), i robil wszystko zeby najjasniejsza z Gwiazd swiecila jak najmocniej i gdyby jakis Pan Fredek znikad sie pojawil i napisal mi co mam robic i uczyl jak mam postepowac i co gorsza wytykal mi ze jestem jakims fanem z przypadku ktory jedyne co robi to szkodzi Wisle to tez bym sie nie tyle co w****il co zasmial , oni za to wszystko nawet nie oczekuja slowa DZIEKUJE.. chca jedynie tez miec prawo do wyrazenia swoich pogladow, chyba na to zasluzyli?
a osoba ktora pisala feletion o Skorzy i kiedy tutaj wrzucaliscie na niego byla w drodze do Kielc na spotkania OZSK zebyscie jadac do Warszawy na mecz czy gdzies indziej nie placili po 50 zl za bilet, tylko o polowe mniej.. i zeby kibic w ludzkich warunkach obejrzal mecz, byl traktowany jak czlowiek, a przechodzac obok goryli z gazem czul sie bezpiecznie .wiecie chociaz o tym? pewnie nie.. tak, wlasnie on, kibic z przypadku ktory na niczym sie nie zna i nie wie co pisze .. bo przeciez szanowny klub ma w dupie czy Wy bedziecie placic za bilet na sektor gosci 100 czy 50 zl
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 03.06.2010 o godz. 00:45.
|