KOMINEK napisał(a):

Wg mnie stanowisko SKWK odnośnie Skorży jest jak najbardziej uzasadnione. Dał nam dwa Mistrzostwa Polski, frajdę zwycięstwa z Barceloną i zawsze godnie się zachowywał – a przecież całe życie nie będzie byłym trenerem Wisły.
Natomiast zestawiając ten artykuł z drugim artykułem o Kasperczaku to może ogarnąć tylko śmiech przez łzy.
Ja rozumiem że kogoś można nie lubić nie cenić że ktoś zawiódł nasze zaufanie i nie chcemy mieć z nim odczynienia ale na litość boską pisanie że Kasperczak to człowiek porażka – no proszę Was nie ośmieszajmy się.
Piszecie o tchórzliwej przegranej z Lechem i remisie z Cracovia nie wspominając demolki Legii i nie pisząc nic o tym że w tym sezonie Maciek Skorża przegrał i z Lechem i z Legią i z Cracovią ludzie miejcie umiar.
Nie lubicie Kasperczaka uważacie że zawiódł nasze zaufanie OK. ale trzeba mieć umiar i jak się krytykuje to z
głową. SKWK jest reprezentacją kibiców Wisły i należy wymagać by na ich stronie artykuły miały sens a nie ośmieszały kibiców Wisły.
|
Mi osobiisice tez bardzo nie spodobal sie artykul SKWK i pokazanie osoby Kasperczaka.
pełny szyderstwa i jakiejs złosci ,pokazujacy tylko te zle momenty.TO naprawde bezcelowe tak stawianie sprawy ,gdzie po drugiej stronie stoi czysty,nieskazitelny Maciej.
nierobmy podzialow,nie robmy kłopotow.