|
Stanowisko SKWK jest jasne i klarowne.. przyjsc na spotkanie, wybrac swojego czlowieka, pojsc do glosowania, wybrac prezesa, reszte sztabu i bedziecie kierowac wszystkim po swojemu.. skoro jak ktos juz napisal jest to miazdzaca ilosc osob to nie bedziecie miec problemu z wybranianiem nowego prezesa..
sam nie jestem z SKWK ale juz politowanie mnie bierze jak to czytam.. nie jestem, nie przychodze na spotkania, wiec nie mam prawa glosu, bo jestem osobom anonimowa.. oni natomiast przychodza na REAL i wymieniaja sie pogladami , po to sa przeciez takie walne zgromadzenia zeby przyjsc i powiedziec jesli cos mi nie pasuje (nie pasuje mi stanowisko w sprawie Skorzy i Kasperczaka to przychodze na takie spotkanie i mowie co mnie boli i co chialbym zmienic, po to sa takie spotkania, nikt nikomu nie broni przyjsc , kazdy bedzie wysluchany).. zbierzcie sie, zapiszcie do SKWK, przyjdzie na wybory, wybierzcie kandydata, zaglosujcie i po sprawie
zrozumcie ze nikt na serio nie bedzie traktowal uzytkownikow z internetu.. to jest po prostu smieszne.. krzykaczy setki tysiace, a jak nadchodzi walne zgromadzenie to jak sami pisza w wiekszosci sa to same znane twarze.. to zle swiadiczy o Was, a nie o SKWK, strach oblecial? tu wyzywacie, a prosto w twarz nie powiecie? jest Was przeciez miazdzaca ilosc osob, a SKWK jest 5 osob
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 02.06.2010 o godz. 20:34.
|