Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2010, 17:40
rav napisał(a):Wyświetl post
Nie wkładaj w moje usta słów, których nie wypowiedziałem, ani nie napisałem.

Znałeś go wtedy? Zaręczasz, że nie chodził w szaliku Hutnika, czy po prostu wierzysz na słowo?

Jeśli to drugie, to Ty wierz jemu, a ja biorę pod uwagę to co mówią inni.

Toćka
Tyle lat czekałeś zeby to ujawnić.
Pewnie nie podasz na privie kto takie rzeczy ci przekazał. Pewnie też jak spotkasz z Marcinem to też mu tego nie powiesz ale może zdarzy się cud. Może trener Łaciak?

Może ci inni co ci tak mówią powiedzą na jakim meczu widzieli go z szalem Hutnika,a może na jakim wydarzeniu?

Ty go chcesz rozliczać z jego działalności kibicowskiej? Może pozostaw te sprawy decydentom.

A nie widzieli mnie w szaliku Garbarni albo jak za gówniarza z ojcem chodzilem na Wawel gdy Wisła nie grała?

Może też jestem kibicem Hutnika, gdyż oglądnąłem mecz Hutnik-AS Monaco.

jak dorzucę do tego mecz Korony Kraków z Widzewem Łódź w koszykówce to powoli staję sie kibicem wielu krakowskich klubów

teraz się trochę dziwię, że tobie nie kazano reprezentować ABG na zjeździe OZSK tylko jemu.
Ostatnio edytowane przez PvD : 02.06.2010 o godz. 17:46.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując