Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2010, 15:26
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Panowie. Mieszkam na stałe poza Krakowem, ale idę na studia i oczywiście nie biorę pod uwagę innego wariantu, niż nauka w tym mieście (rodzinkę tu mam i oczywiście na Wisłę bliżej). Przymierzam się na studia techniczne, matura wydaje mi się że poszła dobrze i nie sądzę, bym miał jakiekolwiek problemy z dostaniem się gdzie chcę. I teraz parę pytań do zorientowanych - AGH czy Polibuda? Jaki kierunek (kierunki) daje możliwie największą szansę otrzymania możliwie najlepiej płatnej pracy?

Oczywiście ostateczną decyzję podejmę sam według swego widzimisię, ale chętnie poznałbym rady innych
Nikt ci nie odpowie jaki kierunek daje najlepiej płatną prace. Możesz sie tylko opierać na jakiś danych statystycznych. A co do wyboru uczelni to z AGH na stadion jest z najdalszego punktu AGH max 15 min drogi, bo stadion graniczy z uczelnią. Poza tym całe AGH jest skupione w jednym miejscu w centrum miasta. Cały czas remontują i budują nowe budynki więc komfort studiowania się poprawia. A PK nie znam więc nie napisze
Odpowiedz cytując