martin_6 napisał(a):

Panowie. Mieszkam na stałe poza Krakowem, ale idę na studia i oczywiście nie biorę pod uwagę innego wariantu, niż nauka w tym mieście (rodzinkę tu mam i oczywiście na Wisłę bliżej). Przymierzam się na studia techniczne, matura wydaje mi się że poszła dobrze i nie sądzę, bym miał jakiekolwiek problemy z dostaniem się gdzie chcę. I teraz parę pytań do zorientowanych - AGH czy Polibuda? Jaki kierunek (kierunki) daje możliwie największą szansę otrzymania możliwie najlepiej płatnej pracy?
Oczywiście ostateczną decyzję podejmę sam według swego widzimisię, ale chętnie poznałbym rady innych
|
Nikt ci nie odpowie jaki kierunek daje najlepiej płatną prace. Możesz sie tylko opierać na jakiś danych statystycznych. A co do wyboru uczelni to z AGH na stadion jest z najdalszego punktu AGH max 15 min drogi, bo stadion graniczy z uczelnią. Poza tym całe AGH jest skupione w jednym miejscu w centrum miasta. Cały czas remontują i budują nowe budynki więc komfort studiowania się poprawia. A PK nie znam więc nie napisze