Żal patrzeć na to wszystko co się obecnie dzieje w naszym klubie.
Inni się zbroją,a u nas nie dzieje się NIC...
Napisałbym więcej bo jestem tu świeżakiem,ale myślę że tak jak w większości z Was ...krew się gotuje ze złości.
Dokąd zmierzasz Wisło?
Po równi pochyłej,do dołu ...niestety!Panie Bogusławie,jeżeli ma Pan dość,niech Pan da już spokój!
Mamy naprawdę dośc upokorzeń i szopek w naszym ukochanym klubie!Jak powiedział znany celebryta..."prawdziwego mężczyznę ,poznaje się nie po tym jak zaczyna,ale jak kończy".
Pan zaczął z wysokiego C,za te wszystkie lata bardzo dziękujemy...ale to co jest teraz,to jest dno!
Pora zakończyć tę farsę Panie Bogusławie.Skoro nic Pan już Wiśle dac nie zamierza,to przynajmniej niech Pan nic nie zabiera.
Wiem że utrata MP była bolesna dla Nas wszystkich,ale przecież "piłkarze" zrobili wszystko by tego MP nie obronić.Słaby Pawełek,"kapitalna" bramka Jopa,niewypał Hristov(?),przegrane z takimi tuzami jak Arka,Korona,Cracovia...,brak sztabu menedżerskiego,brak kogokolwiek decyzyjnego.
Czy to wszystko dla Pana mało,by *******nąć ręką w stół i zacząć wszystko od nowa?
Czy to normalne by w takiej marce jak Wisła ,nie było Zarządu z prawdziwego zdarzenia?Zarządu kompetentnego,a nie obsadzonego figurantami którzy znają się na "ciągnięciu druta" w TF?
Panie Nadprezesie,najwyższy czas otworzyć oczy,byśmy jutro nie obudzili się z ręką w nocniku.
Grając w lidze i w LE kadrą 13 zawodników nie ugramy NIC!
My kibice Wisły prosimy Pana o zakończenie tej farsy,której mamy już naprawdę serdecznie dość!
Szopka z obsadą bramki trwa niczym "Klan" w TVP.Szopka z obsadą funkcji Prezesa podobnie.
Patrząc na poczynania innych drużyn,których plecy będziemy oglądać już w przyszłym sezonie(niestety),serce mi się kraja.
Takie są realia,że mamy otwarte okienko transferowe od 2 dni.Nie gająca w pucharach Legia,kupiła 3 świetnych piłkarzy,a to jeszcze nie koniec.Wojciechowski szaleje(ten akurat kupuje ligowy szrot i szasta przy tym niczym Abramowicz-sukcesu nie wróże),Lech już ma Kiełba,jak sprzeda Lewego-zapewne kupi Sobiecha i Sadloka,o których rzekomo bijemy się i my.
Tylko pytam.Kto?Nie wierzę w ani jedno słowo o transferach w naszym klubie, bo po prostu nie ma kto takich rozmów prowadzić!
Ostatnio wyciekła do Internetu rzekoma lista potencjalnych piłkarzy,utworzona przez TW Zdzicha.Pomijam fakt że to fake,ale nawet jeśli by tak było to lista z nóg nie zwala,wręcz przeciwnie.Szrot.Może z wyjatkiem jednego nazwiska.
Przede wszystkim zaś,prosimy Pana, o w końcu zatrudnienie kompetentnych ludzi którzy bedą odpowiedzialni za tak poważne rzeczy jak polityka transferowa.Niech to bedą fachowcy a nie laikat tak jak do tej pory.
Wtedy przynajmniej,w przypadku niepowodzeń,będzie wiadomo kogo kopnąć w dupę.
Bo w tej chwili,fizycznie w klubie nie ma nikogo takiego.No może z wyjątkiem A.Ochalika i p.Jadzi z bufetu...Tylko za co ich kopać

?
Pozdrawiam serdecznie...