Wyświetl pojedynczy post
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2010, 11:23
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Pisanie "oczywistych oczywistosci" o tym, ze Skorża podjął tam prace, bo nie chce byc bezrobotnym mija sie z celem, bo to... oczywiste . Z tego co zauwazylem, niektorzy mają mu za złe ten tekst o "spełnianiu marzen". Ja mam to w sumie gdzieś, lubiłem i lubie tego gościa, poszedł do Legii co jest normalne, teksty zawsze bedzie miał takie same, wiec zaskoczony nie jestem.
Oczywiście. Nie miałbym też do gościa pretensji (na pewno robiłby sobie coś z tego...), nawet gdyby poszedł do Cracovii jeśli dostałby tam lukratywną ofertę. To jest praca, praca dzięki której osiągnął pewien poziom życia, z którego nikt by nie zrezygnował.

Fuks napisał(a):Wyświetl post
Natomiast bardzo zabawne jest porownanie tekstu o Skorży, z poprzednim tekstem tego samego autora o Kasperczaku.

Czas Skorży w Wiśle oceniamy "pozytywnie" - ok zdobył dwa mistrzostwa Polski. Porazki w pucharach i w najwazniejszych meczach sezonów zapominamy. Spoko.

A teraz popatrzmy na tekst o Kasperczaku, w ktorym mozemy przeczytac, ze po sukcesach w pucharach 2002/2003 "zespół pod wodzą Kasperczaka zaczął notować same niepowodzenia" (to wierny cytat z tekstu).

Śmiać sie czy płakać? Chyba jednak śmiać, bo brzmi to niepoważnie, zeby nie napisac dosadniej... heh
Właśnie.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując