Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2010, 08:30
Witam,

W mojej ocenie taki scenariusz ,że Skorża sobie szybko znajdzie nową pracę w Legii czy w Lechu, mnie zupełnie nie zaskoczył. Maciej Skorża wskoczył na karuzelę i znając życie to pomimo,że jest słabym PeeMeSem będą go zatrudniać w każdym polskim klubie jak tylko nadarzy się taka możliwość. Za rok ,dwa poznają się i na talencie Macieja i w Warszawie i stamtąd też go przegnają. Wielu kibiców Wisły zrobiło ze Skorży wielki mit wybawcy (2xMP, historyczne ogranie Barcy) ale rzeczywistość jest bardzo bolesna ponieważ nawet na polskie warunki okazał się być słabym.
Mnie osobiście cieszy to ,że Skorża poszedł do Legii. Wiemy przynajmniej czego się spodziewać . Legia z takim trenerem wyżej wała nie skoczy. Zastanówcie się co by się na przykład stało jakby Legia na fali szastania sianem nagle sprowadziła sobie jakiegoś trenera z Holandii , Włoch ,Anglii czy Niemiec.... W takich krajach trener ,który pracuje w ichniejszej okręgówce ma większe zawodowe umiejętności i przygotowanie fachowe niż nasze PeeMeSy wszystkie razem do kupy...
Odpowiedz cytując