koyoot napisał(a):

A to prowadzi do wniosku ze hipokryzja jest wszedzie...
|
Hipokryzja a właściwie chore układy panują tam gdzie zawodnik czuje się przynajmniej tak samo pewnie jak i trener.Często to jest niestety tam gdzie po prostu właściciel albo nie ma zaufania do trenera albo nie ma kasy by pozwolić sobie na takie zaufanie.
Dobrze może być tylko w takim klubie gdzie każdy zna swoją hierarchie i zawodnicy wiedzą że jak będą kopać dołki to oni wylecą a nie trener.
Ja też apeluje o zaprzestanie kozakowania - są ludzie których nic nie nauczyło i non stop popełniają grzech pychy - kiedys to było wyśmiewanie się choćby z Levadii, później parchów - stała beka z 'balona' - gdzie balon leci a my czyli kolos na glinianych nogach jebnął betami o glebę...Teraz widzę w modzie jest szydera pt - hahah Skorża w Legii - Skorża wg mnie jest przeciętnym trenerem ale nie można zapominać że początek to on miał u nas świetny a i do Levadii jakoś to szło.
Legia będzie miała nowy team, my na razie się osłabiamy - ja w żadnym razie nie przekreślał bym szans Legii tak na mistrza jak i na ukończenie przyszłego sezonu przed nami.