westersyl napisał(a):

|
A TWSD wietrzy sensacje, u nas burdel to trzeba skierować agresje na kogo innego, padło na Skorżę. Oczywiście rywalizacja TWSD z SKWK tez robi swoje.... żałosne że w takich momentach gdzie wszystko w klubie jest "nie tak" i decyzje podjęte teraz zaważą na najbliżej przyszłości klubu największy portal o Wiśle zajmuję się takimi banałami... KOMEDIA.
|
Czym się bulwersujesz? Jaką sensację? Na stronie jest normalny tekst, bez cienia próby wpływania na opinie innych. Na Facebooku drobny przytyk. Na forum rzuciłem 2-3 osobiste zdania na ten temat. To nic wobec majaczeń Kempesa o Kasperczaku vs. Skorża w ostatnich jego tekstach. To dopiero szukanie sensacji.
(kto mnie zna, ten wie że nie jestem fanem naszego obecnego trenera, co nie znaczy że nie potrafię dostrzec zarówno jego plusów jak i minusów - w przeciwieństwie do wyżej wspomnianego)
westersyl napisał(a):

|
(...) robi się teraz sensacje z jednego cytatu Skorży tylko po to aby zrobić na złość SKWK. W TAKIM MOMENCIE.
|
Aleś wymyślił

)))))))
bridgeburner napisał(a):

rav napisał(a): 
|
dlatego "płacenie" części piłkarzy za niepsucie atmosfery w szatni kosztem finansów klubu.
|
Mogłbyś to roziwnąć albo napisać w sposób hmm bardziej czytelny/zrozumiały
|
Wystawianie m.in. Cantoro na ostatnie minuty zamiast młodych zawodników. Mauro miał płacone wyjściówki za każdy taki kilkuminutowy występ, więc nie marudził w szatni. A gdyby wpuścić kilka razy któregoś z młodych, to nawet jeśli nie wyrósł by z niego gracz na pierwszą Wisłę, to wartość takiego gracza automatycznie rośnie (w cv kilka meczów w ekstraklasie w barwach mistrza Polski).