Jak już wcześniej napisałem, bardzo mocno popierałem Skorżę, byłem przeciw jego zwolnieniu. Ale odkąd odszedł, tak samo mocno popieram obecnego trenera Kasperczaka.
Tekst Maćka o Legii nie zrobił na mnie wrażenia, bo wiem jakie jest życie. To nie lata '70 czy '80 gdy piłkarze na prawdę walczyli dla klubu, w którym grali. Teraz piłkarz gra głównie dla kasy. Czasem uda się dobre stosunki z samym klubem i fanami utrzymać, ale w dzisiejszych czasach wystarczy kilka dobrych wywiadów udzielić. Kiedyś trzeba było to prawdziwymi czynami udowodnić.
Nie jestem przeciw Skorży kolego element. Chcę tylko zaznaczyć, że dzisiejsza gadka powinna dać SKWK do myślenia.
SKWK powinno skupiać się na utrzymywaniu JEDNOŚCI kibiców Białej Gwiazdy, a nie koncentrować się na trenerze drużyny.
SKWK powinno dbać o to, żeby na stadionie była jak najlepsza atmosfera dla całej drużyny - Wisły Kraków!
Skorża też dla mnie jest sympatycznym człowiekiem. Z tego co czytam, to dobrze współpracuje się z nim w sprawach akcji charytatywnych, ponadto ma podejście do ludzi (także tych z SKWK). Fajny, miły człowiek. Ale zajmujmy się biegnącym ciągle do przodu życiem i przyszłością Białej Gwiazdy, a nie historią. Na to będziemy mieli czas na emeryturze
Skorży życzę wszystkiego najlepszego. Czyli II m-ca w lidze, tuż za nami i żeby jego drużyna w Warszawie często punkty gubiła