Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2010, 19:12
Maciej Skorża został dziś oficjalnie przedstawiony jako nowy trener Legii Warszawa. - Objęcie tego stanowiska to spełnienie moich marzeń - przyznał były trener Wisły.

I jak SKWK skomentuje tę sytuację? Jakoś nie widzę żadnych wpisów wyznawców Skorży? Przecież z Wisłą i jej kibicami Maćka łączyło coś niesamowitego, a poszedł do jednego z największych wrogów..

Oczywiście traktujcie tę wypowiedź jako zaczepkę i kamyczek do ogródka, szczególnie po ostatnim artykule opublikowanym na stronie SKWK dotyczącym Kasperczaka.

Jeśli o mnie chodzi bardzo kibicowałem Skorży gdy był przy Reymonta. Powiem więcej, nie byłem zwolennikiem jego zwolnienia. Uważam go za ścisłą czołówkę trenerki w kraju. Niemniej jednak odkąd Kasperczak wrócił do nas to stoję za nim murem.

Jeśli chodzi o jego pracę dla L to też do tego całkowicie na spokojnie podchodzę. W końcu "czystości" nikomu nie obiecywał, gdzieś musi pracować a przecież nie pójdzie wyciągać Ordę z I ligi. Uważam jednak że Legia dokonała bardzo dobrego wyboru. Jednak szczęścia mu zbytnio nie życzę
Odpowiedz cytując