Wyświetl pojedynczy post
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2010, 18:29
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ja mysle ze sie z niego nie robi nie waidomo kogo tylko po prostu kazdy uznaje jego klase i go chwali za to ze jest 2 krotnym mistrzem swiata i jak na razie to ma jako jedyny Polak w wadze ciezkiej szanse na tytul Mistrza. A ze w Polsce jest juz tak ze trzeba zazdroscic tym ktorzy cos osiagneli to oczywiscie mamy nasmiewanie sie z Adamka, z Goloty i z kazdego i wszystkiego innego co osiagnie sukces, a nie daj Boze niech sie komus noga powinie (Levadia) to juz jest posmiewiskiem do kwadratu.
Moze to troche zle napisalem, bo chodzilo mi o to ze po Sosnowskim niektorzy ludzie jezdza jak po smieciu, ja badzo cenie dokonania Adamka, Sosnowskiego i dawniej Goloty, bo o ile sie nie myle to 4 razy walczyl o mistrzostwo ale sie nie udalo. A teraz licze na Andrzeja Wawrzyka chlopak ma 22 lata dobre warunki fizyczne 195 cm 104 kg no i na dodatek chlopak z Krakowa Obecnie jest w Polsce tylko za Adamkiem i Sosnowskim, mysle ze za kilka lat bedzemy mieli dobrego boksera. Tu probka Jego umiejestnosci, wiem ze przeciwnik nie jest wybitny no ale cios ma niezly http://www.youtube.com/watch?v=Tmjjm...eature=related
Ostatnio edytowane przez Wiślak-1990 : 01.06.2010 o godz. 18:33.
Odpowiedz cytując