Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2010, 14:53
Markus napisał(a):Wyświetl post

To nie rząd odpowiada za brak marketingu w Wiśle i całkowitą nieskuteczność w poszukiwaniu nowego sponsora.
Ja nie o tym. Spytał co z BAH więc odpowiedziałem że podziękowania należy słać do rządu.

Cytat:
Tam są potrzebne wzmocnienia i tu.
Każdy z nas to wie, a czy będą i u nas nie wiesz. Więc po co zawczasu wylewać pomyje na klub?

Cytat:

Sprawny marketing w kwestii stadionu przy Łazienkowskiej i prezentacji nowych zawodników ma być jakimś zarzutem czy powodem do kpin? Jeśli tak, to nasza sytuacja nie nadaje się nawet do kabaretu.
Kpin. Tylko dlatego bo porównał prezentację do tych na Hiszpańskich stadionach.
Nie odniosłem się do samej prezentacji na stadionie.

Cytat:
I co z tego? To ma być jakiś zarzut, czy powód do udawania, że u nas z polityką kadrową i prezentacjami jest lepiej i normalniej?
Jak wyżej.

Cytat:
Obecna "skuteczność" działań Wisły na rynku transferowym, wyrażona dobitnie ośmieszającymi testami ponad 20-stu bramkarzy jest wszystkim doskonale znana.
W kwestii bramkarza zgoda.

Cytat:
Gdyby Lewandowski trafił do nas, to my mielibyćmy kolejne mistrzostwo, a i Lewadia by się pewnie nie przytrafiła, bo w ataku grałby ktoś znacznie lepszy od Ćwielonga.
Skoro tak to czemu nie zdobyli Mistrzostwa sezon wstecz?
Gdybać to sobie można. A co by było tak na prawdę nikt nie wie.
Przecież wystarczyłoby żeby sędziowie w 29 kolejce nie popełnili błędów, a Jop nie strzelił samobója i nie wspomniałbyś o Lewandowskim jako recepcie na sukces.
Wpierw Skorża bez jaj i to on wszystkiemu winien. Teraz jednak Lewandowski receptą na sukces. Kolejny Kasperczak - zapewne kwestia czasu.

Cytat:
Wreszcie, to my mielibyśmy "problem" czy zarobimy na jego sprzedaży 4,5 mln Euro, czy mniej po odliczeniu różnych prowizji.
Ty z pewnością. Bo ja w żadne 4, 6 czy 12 mln euro nie wierzę.

Mógłbym jak Ty i większość pisać dzień w dzień "chcę transferów, prezesa, najlepszy marketing w tej części europy, 5 boisk treningowych, profesjonalny sztab szkoleniowy / medyczny najlepiej z dużym doświadczeniem z zagranicy, a przede wszystkim tego żeby Cupiał wyłożył na to wszystko z 15 mln euro. Co on tak żyłuje, przecież niby taki zakochany w klubie. Zero profesjonalizmu, kompletne zero." i wtedy byłbym cool, super, trendy i chciałbym jak najlepiej dla klubu.
Ale ja chcę jak najgorzej - spadku z ligi, braku awansu do europejskich pucharów, wyprzedaży najlepszych piłkarzy, braku marketingu, pustego stadionu i najlepiej rozwiązania klubu.
Ostatnio edytowane przez element : 01.06.2010 o godz. 15:34.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując