Cytat:
To raczej za szybko, to się nie stanie
|
Pewnie sie nigdy nie stanie ale ma chlop racje. To nie jest profesjonalizm tylko dziecinada. Dla naszego szefa chyba nie istnieje pojecie czasu i tak to wszystko sobie odwlekamy. Stadion budujemy w nieskonczonosc (Bógu dzieki za Euro), druzyne budujemy juz kilka lat. Prezesa przyjdzie czas oglosic, bramkarza tez kiedys znajdziemy bo co to jest 2 lata szukania, stadion rozreklamujemy, jak w polowie lipca zaczniemy reklamowac to spokojnie powinno sie na kazdym meczu 30 tys ludzi znalezc. Kazdy kibic mialby wiecej checi do "poukladania" ego klubu niz nasz wlasciciel klubu :(
I prosze mi nie mowic ze narzekam, bo generalnie nie lubie tego i tych placzow na forum ale wskazcie mi 3 rzeczy ktore na chwile obecna sa na plus w klubie...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.