Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2010, 20:15
No to że się tak wyrażę tyle chwilowo z naszej polityki, w dzień dziecka otrzymamaliśmy konkretne info transfer prezesa przesunięty o tydzień spokojnie panowie przecież między 8 a 14 jest 6 dni na załatwienie wszystkich formalności z wszystkimi zawodnikami. Nie zdziwią mnie już żadne transfery dzień przed rozpoczęciem sezonu, dzień przed pucharami tylko że wtedy ten zawodnik który przyjdzie w pucharach nawet nie zagra bo do pierwszej rundy zgłoszony nie zostanie także panowie moja prośba taka jeśli jesteśmy ateistami, agnostykami nie wiem kim nawróćmy się i zacznijmy się modlić swoją droga mam nadzieje że to tylko jakaś pomyłka dziennikarska. Osobiście nie wierzyłem w jakieś gigantyczne transfery zmiany rewolucje ale myślałem że jak się mówi przychodzi dyrektor i zabiera się za stadion to jest jedna rzec z której już bardziej opóźniać się nie da jednak nic z tego. Także w tym momencie myślę że transfery z Wisły ewentualnie, przyjście chłopaków ściąganych z wypożyczeń i może ten bramkarz choć perspektywa jego zarobków i odstępnego mówi mi PAWEŁEK I KURTO. Także miałem nadzieję że przynajmniej ten transfer zarządowy dojdzie do skutku... wracając do polityki to ważne jest żebyśmy przynajmniej nikogo nie stracili osobiście uważam że Głowa powinien zostać, to jest ikona naszego klubu, po karierze sportowej powinien w strukturach klubowych zostać!
Odpowiedz cytując