Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2010, 13:29
A ja bym nie płakała jesli Głowa miałby przejść do Turcji za te 1,5 mln Euro. O ile te pieniądze można będzie zainwestować w nowych graczy (patrz sprawa z kupnem Sobiecha i Sadloka), to będę wręcz zadowolona.

Co do tego bramkarza z Kostaryki- nie wiem, gościa nie widziałam w grze, nie znam. Napewno lepsza kandydatura [wydaje się być] od kilku[nastu] poprzednich. Ja bym oczywiście wolała by ściągnięto Janukiewicza, bo ten gość spokojnie by sobie poradził, no ale cóż... W dodatku nie rozumiem po jaką chorobę sprzedawaliśmy Ilie. Grałby sobie zamiast Pawełka i byłby spokój, no bo z jakiś powodów do tego Rubina go wzięli.
I właśnie boję się tego, że nawet jak przyjdzie ten 23-letni Kostarykanin to i tak mu nie dadzą grać, tylko będzie spełniał rolę rezerwowego, marnował się na naszych "wspaniałych" treningach bramkarskich i tyle z niego będzie. Może najpierw byśmy znaleźli trenera bramkarzy pokroju pana Dowhania z Legii? :/

I na koniec, tak btw. Stadion się nam buduje, szkoda tylko, że nikt nie myśli o klubie.
Klubie jako wszelkich działaczach i piłkarzach, którzy będą zresztą grać na tym obiekcie i pasowałoby by nie były to umiejętności A-klasowych graczy ....
Pan Cupiał raz zbudował, a potem z czasem się to wszystko konsekwentnie rozwalało i zapomniał o odnowieniu, remoncie... I mamy co mamy.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując