Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2010, 21:41
Cytat:
Nie lubie jak sie z Adamka robi nie wiadomo kogo, przypomina mi to robienie z Amiki wspanialego klubu.
Ja mysle ze sie z niego nie robi nie waidomo kogo tylko po prostu kazdy uznaje jego klase i go chwali za to ze jest 2 krotnym mistrzem swiata i jak na razie to ma jako jedyny Polak w wadze ciezkiej szanse na tytul Mistrza. A ze w Polsce jest juz tak ze trzeba zazdroscic tym ktorzy cos osiagneli to oczywiscie mamy nasmiewanie sie z Adamka, z Goloty i z kazdego i wszystkiego innego co osiagnie sukces, a nie daj Boze niech sie komus noga powinie (Levadia) to juz jest posmiewiskiem do kwadratu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując