Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2010, 12:59
Niestety popieram przedmówcę tak naprawdę w naszej buraczanej lidze są tylko dwaj-trzej potencjalni napastnicy którzy mogli by nas wzmocnić którym są Micański który osobiści mnie nie przekonuje nie wiem o co chodzi ale czasem jego zagrania są naprawdę niezłe potrafi się odnaleźć ale czasem po prostu robi takie rzeczy że od razu przechodzi mi pomysł ze ściąganiem go do Wisły z drugiej strony Sobiech niby młody niby z perspektywami ale drogi i tak sobie myślę czy nie lepsze wyjście kupić jakiegoś młodego holendra z zaplecza holenderskiej ekstraklasy czy też wyciągnąć jakiegoś gracza z portugalskiej. Jakoś te wielkie młode polskie talenty mnie nie przekonują i tu się właśnie pojawia Grosik który miał predyspozycje i wg mnie najlepsze czasy na rozwój już "przegrał". Tak czy siak niby dobry napastnik ale jak dla mnie nie dla nas nie ten poziom.

Ale tak naprawdę mam nadzieje że we wtorek będzie jakaś konferencja i się dowiemy coś na temat klubowych planów do tego czasu już głosu nie zabieram.
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 30.05.2010 o godz. 13:01.
Odpowiedz cytując