Wyświetl pojedynczy post
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2010, 23:37
Nie będę chyba oryginalny jak powiem, że w tym meczu in plus zaskoczyli mnie Mierzejewski i Jodłowiec. Dobrze zagrał też Kuba, choć to zaskoczeniem żadnym nie jest. Ogólnie cieszy gra, utrzymywanie się przy piłce, pressing i widoczne wypracowane pewne schematy rozegrania ataku. Zobaczymy, co teraz pokażą na tle zdecydowanie silniejszych rywali. Na początku było o pozytywnych zaskoczeniach, to teraz będzie o rozczarowaniach, szczególnie o Jeleniu - więcej się spodziewałem po tym gościu. Co do Lewandowskiego, to nie pokazał więcej ani mniej niż w meczu z Wisłą. Myślę, że w Poznaniu wybito sobie z głowy kwoty większe niż te - i tak wysokie - 4,5mln. euro. Dla przykładu Błaszczykowskiego sprzedaliśmy za 3mln., a Marcelo ponoć mógłby odejść za 2,5mln. Wydaje mi się też, że Smuda trzymał go czekając aż coś strzeli albo błyśnie jakąś akcją. żeby ułatwić mu transfer. Przez tą chwilę, która grał podobał mi się jeszcze Sadlok. Jak się rozkręciłł, to fajny luz, do tego rozegranie, a i kiwka niezła - mógłby się u nas jeszcze rozwinąć. Sobiecha trudno ocenić bo był krótko na boisku, choć setkę zdążył spieprzyć. Gdyby jednak miał trafić do nas, któryś z nich, to wyższe notowania ma u mnie jednak Sadlok.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując