Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2010, 20:07
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Sadlok zagrał dobry mecz jako środkowy pomocnik. To piłkarz uniwersalny (lewa i środkowa obrona oraz pomoc) dla nas byłby bezcenny przy kontuzjach Sobola. A Sobiech trudno nawet powiedzieć że zagrał - zmarnował 1 setkę i nic więcej nie zrobił przez 3 minuty. Trochę za mało czasu żeby wyciągać jakiekolwiek wnioski

Już jednego uniwersalnego piłkarza mamy, tylko że u nas on się nazywa zapchajdziura - Junior Diaz.

TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Nie po raz pierwszy widze Mierzejewskiego jak dla mnie nie jest to wybitny gracz nie mówię że słaby ale zwyczajnie przecietny,a czy Jirsak i Kirm sa do niego lepsi? mojim zdaniem jak najbardziej tak .Co do ostatniego pytania dotyczacego innych piłkarzy w wiśle to ja szukałbym za granicą ,myśle że Marcelo nie jest przypadkiem i można szukać takich piłkrzy za grosze ale do tego potrzebny dobry skaut.

PS:Nie podoba mi się poprostu że każdy może ubrać koszulke z białą gwiazdą nawet gdy nie potrafi zupełnie grać

Hristow,Beto i reszta

Z polskiej ligi można by przetestować Traore,Tshibambe,Micanskiego z Zagłębia
Nie wierzę w to że znajdziemy 11 zawodników za grosze typu Marcelo i zbudujemy z tego zespół liczący się w Polsce i Europie. nie chce mieć powtórki ze Szczecina.
Możliwe że jest ich dużo, ale jednak małe prawdopodobieństwo że trafimy wszystkich bo jak widać po przykładzie -Beto, Dudu częściej trafiamy na egzotyczne nie wypały niż na klasowych zawodników za grosze.

Jak mnie pamięć nie myli testowaliśmy już Traore.
Odpowiedz cytując